tirsdag den 20. maj 2014

PROM A LA VEGAS

Prom var, som mine andre amerikanske oplevelser, helt fantastisk. Selvom det var noget usædvanligt sammenlignet med hvad de fleste udvekslingsstudenter laver prom night. Vi fejrede skoleballet Vegas style!
   Laura og Roberta fyldte 18 år henholdsvis 3. maj (prom aften) og 5. maj, hvilket vi fejrede med vores foreign friends fra hele byen. Vi kombinerede det desuden med Centennials prom aften, så alle var dressed up og det var så fint :)
   Prom startede traditionelt om formiddagen, hvor Laura og jeg ordnede hinandens negle, krøllede hår, lagde makeup osv. Det er nu engang en af mine yndlingsting ved store fester, jeg er lidt af en dulle :P
   Da vi begge lignede små prinsesser var det tid til at hoppe i min lange, blå, broderede kjole som jeg nok aldrig får lejlighed til at have på igen. Jeg følte mig meget fin, og amerikansk, haha!
Vi kørte ved 16-tiden ned til den falske strand hvor vi mødtes med de andre 11. Man kunne godt se at vi var europæiske, da der ikke var nogle sindssyge glitrende flødeskumskage-kjoler, men alle så stadig så smukke ud! Da alle kom tog vi billeder i en times tid før vores partybus ankom!
   Ja, de fleste kører vel i limousine på prom aften, men der var ikke en med plads til os allesammen. Så i stedet havde vi en bus med sodavand, det vildeste anlæg og en meget flink chauffør. Vi kørte derfra ned på the Strip hvor fejringen begyndte - og vi havde den fedeste tur!
   Første stop var Las Vegas-skiltet, hvor jeg faktisk ikke har været siden jeg ankom i august. Vi tog billeder foran det, og fik for første gang kommentarer som 'Aww, is it prom tonight? You guys look gorgeous! I remember my prom. I wish I could go again!' Det er virkelig en mindeværdig aften som alle high school elever husker tilbage på.
   Derefter kørte vi ned til Fremont street, som er den ældste bydel af Las Vegas. Der er en masse gadeartister, barer og sjove kunstværker, foruden en masse kasinoer. Vi tog igen nogle billeder, og gik ellers bare lidt rundt og nød stemningen.
   Vi hoppede tilbage i bussen og kørte ned af the Strip. Der var en del traffik, men det gav bare god tid til at beundre alle de flotte hoteller. Vi stoppede ved Bellagio og så vandshowet, hvorefter chaufføren kørte os over til the Paris hvor vi havde reservation til middag.
   Middagen blev spist på den fine franske restaurant Mon Ami Gabi som var super lækkert og utrolig hyggeligt. Vi havde en fabelagtig aften som sluttede hjemme hos Lulu og Lorena med is og filmaften.

Mom agerede fabelagtig fotograf :)


Lorena, Amalie og jeg.

Besties :)

Cent. sophomore sweg

Os alle sammen <3

Party bus appreciation post :D

Vores sande jeg :P

Så nej, vi tog ikke til selve ballet, vi havde ikke dates og vi havde ikke blomsterarmbånd - men prom var stadig en uforglemmelig aften!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar